Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΔΥΟ BLACK WEEKENDS ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΩΣ 60% ΕΚΠΤΩΣΗ

Η νέα δράση Black Weekends της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης ξεκινάει δυναμικά την παρουσία της με δύο Σαββατοκύριακα τον Ιανουάριο.

Από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αρχίζει η δράση Black Weekends στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Η νέα δράση της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης ξεκινάει δυναμικά την παρουσία της με δύο Σαββατοκύριακα τον Ιανουάριο τόσο για τους επισκέπτες της περιοχής όσο και για τους κατοίκους της.

Όπως εξηγεί η ΕΞΘ, το κάθε ξενοδοχείο έχει δημιουργήσει ξεχωριστά πακέτα προσφορών σε πραγματικά προνομιακές τιμές, για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. «Και αν αυτό δεν είναι αρκετό υπάρχει και συνέχεια! Σκοπός των ξενοδοχείων δεν είναι μόνο να σας παρέχουν μια άνετη και ευχάριστη διαμονή, αλλά και να σας ψυχαγωγήσουν με μοναδικές εμπειρίες, όπως spa treatments, γαστρονομικά events και μονοήμερες αποδράσεις σε συνεργασία με την εταιρία Ammon Express», τονίζει η Ένωση και σας καλεί να «αδράξτε την ευκαιρία».

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο site www.blackweekends.com, κάντε κράτηση στις ημερομηνίες: 17/01 - 20/01 και 24/01 - 27/01 απλά και εύκολα και επωφεληθείτε προσφορές σε διαμονή και άλλες υπηρεσίες, με μεγάλες εκπτώσεις που ξεκινούν από 30% και φτάνουν έως 60%.

Τα ξενοδοχεία, που λαμβάνουν μέρος στα Black Weekends Ιανουαρίου:

Grand Hotel Palace
Holiday Inn Thessaloniki
Mediterranean Palace
Nikopolis Thessaloniki
The Excelsior / Charlie D. Brasserie
The Met Hotel
Anatolia Hotels Thessaloniki
Egnatia Palace Hotel & Spa
Golden Star City Resort
The Tobacco Hotel
Le Palace
Mandrino
Nea Metropolis
Domotel Olympia
Queen Olga
Alexandria

Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της AEGEAN, Επίσημου Χορηγού Αερομεταφορών για την υλοποίηση του project.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ