Skip to main content

Δύο ενδιαφέροντα πορίσματα ετοιμάζονται να βγουν στην επιφάνεια

Ποια είναι τα δύο εξαιρετικά ενδιαφέροντα πορίσματα τα οποία αναμένεται να εκδοθούν στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Δύο εξαιρετικά ενδιαφέροντα πορίσματα, τα οποία αναμένεται ότι θα απασχολήσουν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, την επικαιρότητα, αναμένεται να εκδοθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορείται η Voria.gr από αρμόδιες πηγές, η πρώτη περίπτωση θα αφορά στην υπόθεση της σύστασης και λειτουργίας καρτέλ στο χώρο των κατασκευαστικών εταιρειών. Ο φάκελος είχε «σκαλώσει» εδώ και μήνες, για διάφορους λόγους, όμως, τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και αναμένονται οι τελεσίδικες ανακοινώσεις. Στην ιστορία εμπλέκονται, ως γνωστόν, αρκετές από τις εταιρίες του κλάδου στην Ελλάδας και όπως είναι φυσικό αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, από πολλούς εμπλεκόμενους και μη στην όλη ιστορία.

Επίσης, για τις επόμενες εβδομάδες έχει προσδιορισθεί η ημερομηνία έκδοσης από τις ελεγκτικές αρχές, και του τελικού πορίσματος για την τελευταία αύξηση κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής. Με βάση διαρροές που γίνονται το τελευταίο διάστημα και αυτή η ιστορία θα προκαλέσει την προσοχή της αγοράς. Πάντως, προς άρση παρεξηγήσεων, το πόρισμα συντάσσεται από στελέχη της κεντρικής τράπεζας αλλά και του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ). Συνεπώς, δεν τίθεται θέμα «στρογγυλοποίησης» της εικόνας, όπως ενδεχομένως κακόπιστα διαρρέεται το τελευταίο διάστημα από διάφορες πλευρές στην ελληνική αγορά.