Skip to main content

Πελάτισσα και η δικηγόρος της απειλούσαν με δυσφήμιση πρατήριο άρτου

Συνελήφθησαν δύο γυναίκες που ζητούσαν από ιδιοκτήτες πρατηρίου και αρτοποιό χρηματικό ποσό για να μην δυσφημίσουν τις επιχειρήσεις τους.

Στην εξιχνίαση υπόθεσης εκβίασης σε βάρος 27χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου άρτου και του 60χρονου πατέρα του, καθώς και 65χρονου αρτοποιού, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο γυναίκες, μια 35χρονη και μια 38χρονη δικηγόρος σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Η 35χρονη είχε αγοράσει από το πρατήριο άρτου στην περιοχή της Πολίχνης, ιδιοκτησίας του 27χρονου ένα αρτοσκεύασμα, στο οποίο, όπως αναφέρει η ίδια, εντόπισε μέσα ξένο σώμα.

Όπως καταγγέλλουν, όμως, οι τρεις άντρες τόσο η 35χρονη, όσο και η 38χρονη δικηγόρος της, με αφορμή το ξένο σώμα, που βρέθηκε σε αρτοσκεύασμα και το οποίο είχε παραχθεί από 65χρονο αρτοποιό, απαιτούσαν εκβιαστικά χρηματικό ποσό, προκειμένου να μη δυσφημιστούν οι επιχειρήσεις τους και να μην κινηθούν δικαστικές διαδικασίες.

Οι τρεις άντρες κατήγγειλαν την υπόθεση στην αστυνομία. Μετά από καθοδήγηση των αστυνομικών, καθορίστηκε συνάντηση χθες το μεσημέρι στην Πολίχνη, προκειμένου να λάβουν χρήματα οι δύο γυναίκες.

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση, οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν, όταν παρέλαβαν από τον 65χρονο συμφωνηθέν χρηματικό ποσό.