Skip to main content

Δύο νέα εκπαιδευτικά προγράμματα στις κατασκηνώσεις της ΧΑΝΘ

Η ρομποτική και το S.T.E.A.M καθώς και η επιχειρηματικότητα θα γίνουν μέρος της κατασκηνωτικής εμπειρίας που προσφέρει η ΧΑΝΘ.

Δύο νέα εκπαιδευτικά προγράμματα με ρομποτική και επιχειρηματικότητα έρχονται στις κατασκηνώσεις της Χ.Α.Ν.Θ.

1) Αυτό το Καλοκαίρι θα είναι… Ρομποτική!

Η ρομποτική και το S.T.E.A.M θα γίνουν μέρος της κατασκηνωτικής εμπειρίας, μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος του Sea Sun & Fun|S.T.E.A.M. & Robotics International Camp.

Οι κατασκηνώσεις της Χ.Α.Ν.Θ. έχουν θέσει σαν καθημερινό στόχο να δίνουν στα παιδιά ερεθίσματα και να δημιουργούν εμπειρίες μέσα από τις οποίες οι κατασκηνωτές θα βελτιώνουν τις ικανότητές τους και θα αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους. Η Eduact έρχεται να προσφέρει το δικό της κομμάτι έρευνας, ρομποτικής και τεχνολογίας στο φετινό καλοκαίρι.



Πότε: 20-26 Αυγούστου
Πού: Κατασκήνωση Χ.Α.Ν.Θ. στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής
Ηλικίες: Παιδιά 6 έως 12 ετών

Περισσότερα για το νέο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

2) Ένα θερινό σχολείο επιχειρηματικότητας για νέους και νέες 14 – 18 ετών!

Η Χ.Α.Ν.Θ. και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας οργανώνουν 7ήμερο κατασκηνωτικό πρόγραμμα στο Ορεινό Εκπαιδευτικό Κέντρο της Χ.Α.Ν.Θ. στο Νυμφαίο με θέμα την επιχειρηματικότητα.

Νέοι και νέες 14-18 ετών θα εισαχθούν σε επιχειρηματικές έννοιες και θα αναπτύξουν τις δημιουργικές και τεχνικές ικανότητές τους μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος για την επιχειρηματικότητα «ThesSummerSchool».

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων στη φύση που συνδέονται με την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης, τη βιωσιμότητα και την ευαισθητοποίηση προς τα κοινωνικά ζητήματα, πάντοτε υπό το πρίσμα του εθελοντισμού.
 
Το πρόγραμμα έχει ως στόχο το συνεχές και δια βίου mentoring και τη διευκόλυνση εισόδου των νέων στην αγορά εργασίας.



Πότε: 23-29 Αυγούστου
Πού: Ορεινό Εκπαιδευτικό Κέντρο της Χ.Α.Ν.Θ. στο Νυμφαίο
Ηλικίες: Νέοι και νέες 14 έως 18 ετών

Περισσότερα για το ThesSummerSchool at camp, εδώ.