Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020
x

ΔΥΟ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΘ – HELEXPO ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η πρώτη τηλεδιάσκεψη με τη νέα σύνθεση του Δ.Σ. - Ποιους αντικαθιστούν τα δύο νέα μέλη - Τα μίνι βιογραφικά τους.

Δύο νέα μέλη αποκτά από σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΘ – Helexpo. Οι κ.κ. Αστέριος Τσουκαλάς και Γιώργος Μουτσιάνας ορίστηκαν ως εκπρόσωποι των υπουργείων Οικονομικών (εκπρόσωπος μετόχου) και Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και σήμερα θα συμμετέχουν στην πρώτη τηλεδιάσκεψή τους με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της εταιρίας, με αντικείμενο τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ.

Οι κ.κ. Τσουκαλάς και Μουτσιάνας αντικαθιστούν τους κ.κ. Λάζαρο Λαζαρίδη (ήταν εκπρόσωπος του μετόχου) και Κωνσταντίνο Αθανασούδη (εκπρόσωπος ΥΜΑΘ), αναλαμβάνοντας ουσιαστικά καθήκοντα από σήμερα.

Ο κ. Μουτσιάνας είναι οικονομολόγος απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ελεύθερος επαγγελματίας φοροτεχνικός, διατηρώντας λογιστικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, με τη σύζυγό του. Είναι γνωστός από την πολιτιστική του δράση και τη μακρόχρονη και ενδελεχή ενασχόλησή του με την παράδοση, καθώς είναι και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων.

Ο κ. Τσουκαλάς είναι οικονομολόγος, προϊστάμενος του Περιφερειακού Γραφείου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Θεσσαλονίκης από το 2006. Έχει κομματική διαδρομή στη ΝΔ Θεσσαλονίκης και σήμερα είναι αναπληρωτής διευθυντής της Διοικούσας Επιτροπής Ν. Θεσσαλονίκης. Προσφάτως ορίστηκε αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ