Skip to main content

Δύο νεκροί από πνιγμό σε παραλίες της Θεσσαλονίκης και της Πιερίας

Ένας 83χρονος και ένας 82χρονος ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους σήμερα το πρωί από παραλίες στον Σταυρό και στην Κατερίνη, αντίστοιχα.

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Πιερία από πνιγμό ηλικίας 83 και 82 ετών αντίστοιχα, όπως ανακοινώνει το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Σταυρού Θεσσαλονίκης, 83χρονος.

Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

Επιπλέον, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή του Βαρικού Πιερίας, και ένας 82χρονος.

Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, ένας 46χρονος αλλοδαπός, στην προσπάθειά του να κάνει βουτιά από βράχο στην περιοχή Γκιόλα της Θάσου χθες το απόγευμα, χτύπησε στον πυθμένα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.
Τραυματίστηκε ελαφρά 46χρονος αλλοδαπός στην προσπάθειά του να κάνει βουτιά από βράχο στην περιοχή Γκιόλα της Θάσου χθες το απόγευμα. Ο 46χρονος χτύπησε στον πυθμένα.

'Αμεσα στην περιοχή μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ενώ στη συνέχεια τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.