Skip to main content

Δύο παιδιά από το Ιράκ εξαφανίστηκαν στον Έβρο - Συναγερμός από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τα παιδιά είναι ηλικίας εννέα και δύο ετών, είναι από το Ιράκ και εξαφανίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου από την περιοχή του Έβρου

Για την εξαφάνιση δύο παιδιών από το Ιράκ από την περιοχή του Έβρου, ενημερώνει με missing alert που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα παιδιά είναι ηλικίας 9 και 2 ετών και εξαφανίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου.

Τα παιδιά βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο, λόγω του νεαρού της ηλικίας και επιπλέον επειδή πάσχουν από νευροαναπτυξιακή διαταραχή και συγκεκριμένα βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Τα στοιχεία των παιδιών είναι τα εξής:

Ο Αχμέτ-Ahmed (ον.) Αμπάς-Abbas (επ.) είναι 9 ετών, έχει ύψος 1,40 μ., και είναι περίπου 35 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια.
Φορούσε μαύρη φόρμα και μαύρη μπλούζα με κόκκινες ρίγες.

Ο Αρκάν-Arkan (ον.) Αμπάς-Abbas (επ.) είναι 2 ετών, έχει κανονικό ύψος και βάρος, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια.
Φορούσε μπλε φόρμα και μπλε μπλούζα.

«Είναι σημαντική η συμβολή όλων στην εύρεση των ανηλίκων, καθώς τα παιδιά βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο λόγω του νεαρού της ηλικίας και επιπλέον επειδή πάσχουν από νευροαναπτυξιακή διαταραχή και συγκεκριμένα βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Αυτά είναι τα παιδιά που εξαφανίστηκαν: