Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Και στις δύο περιπτώσεις οι εμπλεκόμενοι ημεδαποί άντρες εντοπίστηκαν με οχήματα στην Εγνατία Οδό και ανέπτυξαν ταχύτητα για να αποφύγουν τον έλεγχο.

Σε δύο συλλήψεις για διαφορετικές περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών προχώρησαν σήμερα, 11 Αυγούστου, αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, πρόκειται για ημεδαπούς άντρες 35 και 24 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν σήμερα, σε διαφορετικούς χρόνους, στην Εγνατία Οδό (ύψος διοδίων Ασπροβάλτας), να μεταφέρουν με δύο οχήματα αλλοδαπούς που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι άντρες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλβης και της Ο.Π.Κ.Ε. αντίστοιχα, ενώ στην προσπάθειά τους να αποφύγουν επικείμενο έλεγχο ανέπτυξαν ταχύτητα, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν καί στις δύο περιπτώσεις.

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και Αγίου Αθανασίου, ενώ στο πλαίσιο του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ