Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022
x

ΔΥΟ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΚΑΙ ΦΩΚΙΔΑ - ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Σημειώθηκε προσαγωγή ενός νεαρού για πυρκαγιά στο Κρυονέρι - Στη Φωκίδα έγινε προσαγωγή για εκτέλεση θερμών εργασιών- Αναζητείται εμπρηστής στον Πύργο

Σε δύο προσαγωγές υπόπτων για τις πυρκαγιές στο Κρυονέρι και τη Φωκίδα, προχώρησαν οι αρχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, σημειώθηκε προσαγωγή ενός νεαρού για την πυρκαγιά στο Κρυονέρι. Οι αρχές προσπαθούν να διακριβώσουν εάν πράγματι βρέθηκε στο μέτωπο για να βοηθήσει στην κατάσβεση όπως ισχυρίστηκε κατά την προσαγωγή.

Για τη φωτιά της Φωκίδας, οι αστυνομικές αρχές έχουν προσαγάγει ένα άτομο, το οποίο σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες εκτελούσε θερμές εργασίες στην περιοχή.

Την ίδια ώρα κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής έχει μεταβεί στον Πύργο ώστε να ενισχύσει τις προσπάθειες για τον εντοπισμό ενός ατόμου που συνδέεται με το πύρινο μέτωπο της Ηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, χειριστής πυροσβεστικού ελικοπτέρου εντόπισε άτομο να κινείται ύποπτα κατά την έναρξη των πυρκαγιών στην περιοχή, κάτι που επιβεβαιώνεται και από μάρτυρες. Μάλιστα, οι αρχές θεωρούν ότι πολλές πύρινες εστίες ξεκίνησαν κατά μήκος του οδικού άξονα που κινούταν το ύποπτο άτομο.

Πηγή: ertnews.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ