Skip to main content

Δύο συγκεντρώσεις το πρωί και τρεις το απόγευμα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πέντε συνολικά συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Δύο πρωινές ώρες και τρεις απογευματινές ώρες - Τα μέρη και οι ώρες

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, δύο πρωινές ώρες και τρεις απογευματινές ώρες, είναι προγραμματισμένες για σήμερα Πέμπτη 14 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη.

Στις 09:30 το σωματείο Εργαζομένων δήμου Θεσσαλονίκης καλεί σε συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο για χορήγηση μέσων ατομικής προστασίας και πληρωμή δεδουλευμένων. Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, σήμερα οι εργαζόμενοι θα απέχουν από τις εργασίες τους.

Στις 12:00 οι Ενιαίοι Σύλλογοι Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του ΑΠΘ μαζί με φοιτητές καλούν σε διαμαρτυρία έξω από το κτήριο διοίκησης του Αριστοτελείου, ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ.

Στις 19:00 θα πραγματοποιηθούν τρεις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην πλατεία Αγίας Σοφίας φοιτητές που πρόσκεινται στην παράταξη της Πανσπουδαστικής και φοιτητικοί σύλλογοι καλούν σε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στον νέο νόμο για τα ΑΕΙ.

Στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αγίας Σοφίας αναρχικές συλλογικότητες καλούν σε συγκέντρωση συμπαράστασης στον φυλακισμένο απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη.

Στον Λευκό Πύργο, έπειτα από διαδικτυακό κάλεσμα, θα συγκεντρωθούν άτομα που αντιτίθενται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.