Skip to main content

Δύο συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για καταδικαστικές αποφάσεις

Έναν 62χρονο άντρα και μια 30χρονη γυναίκα συνέλαβαν χθες οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης για καταδικαστικές αποφάσεις.

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες (06-03-2020) από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης 62χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 3 αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών και 8 μηνών για κατάρτιση πλαστού δελτίου ταυτότητας κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφία μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και για παράβαση υγειονομικής διάταξης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν στην περιοχή του Ευόσμου πρωινές ώρες χθες (06-03-2020) 30χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή 30.000 ευρώ για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.