Skip to main content

Δύο βραβεία για τη LIAFARM Pharmaceuticals στα Best in Pharmacy Awards

Η LIAFARM Pharmaceuticals βραβεύτηκε στις κατηγορίες «Κορυφαία Υπεύθυνη Επιχείρηση» και «Κορυφαία Ομάδα Πωλήσεων» στα Best in Pharmacy Awards 2021.

Δύο εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις έλαβε η LIAFARM Pharmaceuticals στην 4η τελετή απονομής των Best in Pharmacy Awards 2021, του θεσμού επιβράβευσης των καλών πρακτικών marketing και της καινοτομίας προϊόντων φαρμακείου, που διοργανώθηκε από την Boussias.

Στη μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο Κελλάρι Παπαχρήστου στην Παιανία Αττικής στις 29/9, την οποία παρακολούθησαν 150 στελέχη της αγοράς, βραβεύθηκαν ενέργειες marketing, προϊόντα και υπηρεσίες που ξεχώρισαν την χρονιά που πέρασε.

Η LIAFARM Pharmaceuticals βραβεύτηκε στις κατηγορίες «Κορυφαία Υπεύθυνη Επιχείρηση» και «Κορυφαία Ομάδα Πωλήσεων».

Όπως δήλωσε η Γενική Διευθύντρια της LIAFARM Pharmaceuticals  κ. Λία Κουδούνη:  «Φέτος συμμετείχαμε για πρώτη φορά στα βραβεία Best in Pharmacy Awards του θεσμού επιβράβευσης των καλών πρακτικών marketing και της καινοτομίας προϊόντων φαρμακείου, που διοργανώνεται από την Boussias. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τις διακρίσεις που λάβαμε στις κατηγορίες «Κορυφαία Υπεύθυνη Επιχείρηση» και «Κορυφαία Ομάδα Πωλήσεων». Για πάνω από 60 χρόνια δίνουμε έμφαση στον άνθρωπο και το περιβάλλον, πραγματοποιώντας κάθε χρόνο μια σειρά ενεργειών για την τοπική κοινωνία. Είμαστε δίπλα σε όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτές τις δύσκολες μέρες στηρίζοντάς τους με ενέργειες όπως δωρεάν απολυμάνσεις για το φαρμακείο και δωρεές σε νοσοκομεία αναφοράς. Επίσης, οι εργαζόμενοί μας ανιχνεύονται για covid κάθε εβδομάδα με τα δωρεάν PCR tests που παρέχουμε. Διαχρονικά επενδύουμε τόσο σε τεχνολογίες αιχμής όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. Το 2020 ήμασταν η φαρμακαποθήκη με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ελλάδα, γεγονός που αποδίδεται, σε μεγάλο βαθμό, στις προσπάθειες της ομάδας πωλήσεων της Liafarm. Η ομάδα μας μεγαλώνει και εξελίσσεται διαρκώς θέτοντας εξίσου φιλόδοξους στόχους και το 2021».

Η βραδιά αποτέλεσε μία μεγάλη γιορτή για τον κλάδο και μετά από ένα χρόνο με ιδιαίτερες συνθήκες και περιορισμούς και για την ασφάλεια των παρευρισκομένων τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο για την Covid-19.

Η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής κ.  Σοφίας Χατζηαντωνίου σημείωσε στο μήνυμά της: «Καθώς η Φαρμακευτική ανέκαθεν λειτουργεί ως σημείο σύγκλισης πολλών επιστημονικών πεδίων, μέσω των σημαντικών καινοτόμων επιτευγμάτων της, μας δίνει τη δυνατότητα να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και να βλέπουμε επιτέλους την επιστροφή στην κανονικότητα. Διοργανώσεις όπως τα Best in Pharmacy Awards, ήδη στον 4ο χρόνο τους, μας δίνουν την ευκαιρία να επιβραβεύσουμε την έμπνευση και τη δημιουργικότητα, όλων όσοι ασχολούνται με τον χώρο του Φαρμακείου. Εύχομαι στους βραβευμένους, αλλά και σε όλους τους διαγωνιζόμενους της διοργάνωσης, πάντα επιτυχίες και δημιουργική έμπνευση».