Skip to main content

Δύο ξεχωριστά βραβεία για τη φαρμακαποθήκη Liafarm στα Best in Pharmacy Awards

Για 2η συνεχή χρονιά η φαρμακαποθήκη Liafarm κατάφερε να αποσπάσει δύο βραβεία σε έναν θεσμό που επιβραβεύει τις δημιουργικές πρακτικές marketing

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου η πέμπτη τελετή απονομής των Best in Pharmacy Awards που διοργανώθηκε από την Boussias την οποία παρακολούθησαν περισσότερα από 150 στελέχη της αγοράς.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η φαρμακαποθήκη Liafarm κατάφερε να αποσπάσει δύο βραβεία σε έναν θεσμό που επιβραβεύει τις δημιουργικές πρακτικές marketing και τις καινοτομίες προϊόντων φαρμακείου.

Συγκεκριμένα, η Liafarm  κατέκτησε το Gold βραβείο για την Καλύτερη Πολιτική́ Παράδοσης Παραγγελιών στα φαρμακεία καταβάλλοντας καθημερινά τη βέλτιστη προσπάθεια για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες όλων των φαρμακείων,  Απόδειξη αποτελούν τα τρία νέα παραρτήματά μας στις πόλεις των Σερρών, της Δράμας και της Ξάνθης.

Ακόμη, η Liafarm απέσπασε το Silver βραβείο για το Καλύτερο Λανσάρισμα για την Β2Β πλατφόρμα ηλεκτρονικών παραγγελιών για τα φαρμακεία. Η νέα Β2Β πλατφόρμα έχει ως στόχο να απλοποιήσει την καθημερινότητα του φαρμακοποιού και τη διαδικασία της παραγγελιοδοσίας, ώστε να μπορεί να αφοσιωθεί στην εξυπηρέτηση του ασθενή.

Σύμφωνα με τη Liafarm  η δέσμευση είναι συνεχής στο να προσφέρουν τις πιο καινοτόμες λύσεις με σκοπό τη συνολική εξυπηρέτηση του ελληνικού φαρμακείου, όπως γνωρίζουν και πράττουν για πάνω από 60 χρόνια.

Σημειώνεται πως τα τα βραβεία παρέλαβαν οι εκπρόσωποι πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας Σκόδρας Ιωάννης και Εξαδάκτυλος Πέτρος.