Skip to main content

Διώξεις από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα σε Λουτσέσκου και Ουάρντα

Δίωξη εις βάρος Λουτσέσκου για τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και εις βάρος του Αμρ Ουάρντα για ανάρτησή του για την ΑΕΚ

Σε απολογία από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κλήθηκαν οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Αμρ Ουάρντα για δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών, με βάση τη συμπεριφορά τους στα ματς Κυπέλλου της περασμένης εβδομάδας με Πανιώνιο και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κλήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε με τη λήξη της αναμέτρησης ενώ ο Αιγύπτιος μέσος για το ποστάρισμα στα social media μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκαν Πειθαρχικές Διώξεις στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ατρόμητος Αμρ Ουάρντα και τον προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου.

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ατρόμητος, Αμρ Ουάρντα, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, β, 25παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".