Skip to main content

Διπλή Διάκριση για τη Vodafone στα Health & Safety Awards 2019

Σκοπός των βραβείων Health & Safety Awards είναι να αναδείξουν τις καλύτερες πρακτικές Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.

Για ακόμα μία χρονιά, η Vodafone διακρίθηκε με δύο «Silver» βραβεία, στα Health & Safety Awards 2019, που διοργανώνουν η Boussias Communications και η Plant Management. Σκοπός των βραβείων είναι να αναδείξουν τις καλύτερες πρακτικές Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.

Συγκεκριμένα η Vodafone απέσπασε «Silver» βραβείο στην κατηγορία «Κουλτούρα Υγείας και Ασφάλειας / Health & Safety Culture» για τις  δραστηριότητες εμπέδωσης εταιρικής κουλτούρας Υγείας & Ασφάλειας με την καμπάνια Work Safe – Home Safe και ένα ακόμα «Silver» κατηγορία «Καινοτομία στα θέματα Υ&Α / Innovation in Occupational Health and Safety» για την κοινή διερεύνηση περιστατικών με την εταιρεία Διανομής Δικτύων Φυσικού Αερίου Αττικής (ΕΔΑ Αττικής).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «για τη Vodafone Ελλάδας, η υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων της αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία ενεργοποιείται με υπευθυνότητα σε θέματα που αφορούν όλες τις πτυχές εργασίας εστιάζοντας στην πρόληψη κινδύνων. Πέρα από την πολιτική και τα πρότυπα υγείας και ασφάλειας στην εργασία που ακολουθεί η εταιρεία, έχει συγκροτήσει και αναπτύξει δράσεις που συμβάλουν στην ευαισθητοποίηση των εργαζομένων της, των συνεργατών αλλά και των πελατών της».

Επιπλέον, η Vodafone έχει καθιερώσει την «Εβδομάδα Υγείας και Ασφάλειας» που σκοπό έχει την ενημέρωση, αλλά και την δέσμευση όλων για συνεχή βελτίωση, ενώ παράλληλα ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και σε θέματα που αφορούν στην υγεία και ευεξία των εργαζομένων, μέσα από την προαγωγή ενός ενεργού και υγιεινού τρόπου ζωής.