Skip to main content

Διπλή έκκληση Σαμαρά προς μεταφορείς και κυβέρνηση

Έκκληση στους μεταφορείς να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους απευθύνει ο πρόεδρος της ΝΔ και καλεί παράλληλα την κυβέρνηση να δώσει μεγαλύτερη μεταβατική περίοδο.
Έκκληση στους μεταφορείς να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους απευθύνει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, και καλεί παράλληλα την κυβέρνηση να δώσει μεγαλύτερη μεταβατική περίοδο, ώστε να εκτονωθεί η κρίση, καθώς όπως σημειώνει, το εμπόριο έχει φθάσει στα όριά του.

«Κάνω έκκληση στους ιδιοκτήτες των φορτηγών, των οποίων η Συνεδρίαση, αυτή τη στιγμή, είναι σε εξέλιξη, να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Σαμαράς.

«Όπως κάνω έκκληση και στον Πρωθυπουργό να δώσει μεγαλύτερη μεταβατική περίοδο, ώστε να εκτονωθεί η κρίση. Δηλαδή, να κάνει, έστω και τώρα, αυτό ακριβώς που πρότεινε η Νέα Δημοκρατία από την αρχή», συμπληρώνει.

Επιπλέον, ο κ. Σαμαράς επισημαίνει «τη διαφορά ανάμεσα στη δική μας αντιπολιτευτική στάση, την υπεύθυνη -σήμερα- και εκείνη του ΠΑΣΟΚ πριν ένα χρόνο» και συνεχίζει: «Όταν ο σημερινός Πρωθυπουργός κατέβαινε στον Πειραιά και εμφανιζόταν ως “θύμα” των δακρυγόνων, που σήμερα, βέβαια, πέφτουν με δική του εντολή».

«Κάνω έκκληση, λοιπόν, να πρυτανεύσει η λογική απ’ όλες τις πλευρές, σήμερα, όχι αύριο», υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΝΔ και καταλήγει: Το εμπόριο έχει φτάσει στα όριά του. Δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση».