Skip to main content

Διπλή προπόνηση για τον ΠΑΟΚ - Ατομικό ο Τσιγγάρας, ίωση ο Ολιβέιρα

Ο Χάρης Τσιγγάρας έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα έμεινε εκτός προπονήσεων του Δικεφάλου λόγω ίωσης

Με διπλή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία συνεχίστηκε η... δεύτερη προετοιμασία για τους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League κόντρα στον Παναιτωλικό (Σάββατο 20/8, 21:45 - Τούμπα).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο, έχει δύο επιπλέον «πονοκεφάλους», καθώς ο Χάρης Τσιγγάρας έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα έμεινε εκτός προπονήσεων λόγω ίωσης. Για μία ακόμη ημέρα ο Ράφα Σοάρες έκανε θεραπεία ενώ με ατομικό συνέχισε και ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Αύριο, Τετάρτη (10/8) το προπονητικό ραντεβού για τους παίκτες του ΠΑΟΚ είναι και πάλι διπλό ενώ το Σάββατο (13/8) θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών - και δίχως την παρουσία των ΜΜΕ - το φιλικό με αντίπαλο τον Βόλο.

Εν τω μεταξύ, ο Ζοσέ Μπότο συνεχίζει τις προσπάθειες αποσυμφόρησης του ρόστερ. Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε πρόταση από τη Φαμαλικάο (αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος) για δανεισμό του Ενέα Μιχάι. Ο διεθνής Αλβανός αμυντικός έχει έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, με τη Φαμαλικάο να προτίθεται να καλύψει τις ετήσιες απολαβές του και να προσφέρει ποσοστό μεταπώλησης στους «ασπρόμαυρους». Εξελίξεις αναμένονται και για τον Τόμας Μουργκ, με τη ΛΑΣΚ Λίντσερ να ετοιμάζει την τελική της πρόταση, αλλά και για τον Λεό Ζαμπά που πρόκειται να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Μπατίν.