Skip to main content

Διπλό φονικό στα Ανώγεια Κρήτης μετά από διαπληκτισμό

Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν χθες βράδυ, με αποτέλεσμα να τραβήξουν όπλο, να πυροβολήσουν και ο ένας να σκοτώσει τον άλλο.

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους, στο χωριό Ανώγεια της Κρήτης, έπειτα από έντονο διαπληκτισμό μεταξύ ενός 63χρονου και ενός 30χρονου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα να τραβήξουν όπλο, να πυροβολήσουν και ο ένας να σκοτώσει τον άλλο.

Αφορμή για το φονικό ήταν η διαμάχη που είχαν για ένα... υπόστεγο σε χωράφι από την Παρασκευή. Χθες, οι δύο γείτονες βρέθηκαν στο καφενείο, λογόφεραν και πιάστηκαν στα χέρια. 

Μάλιστα, από το περιστατικό τραυματίστηκε και ένας 30χρονος, ο οποίος επιχείρησε να «χωρίσει» τους δύο άνδρες. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Κλιμάκιο των ΤΑΕ (Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων) βρίσκεται στο χωριό και στο κέντρο Υγείας, ενώ αναμένεται να μεταβεί και εισαγγελέας ύστερα από αίτημα του δημάρχου Ανωγείων, Σωκράτη Κεφαλογιάννη.

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης, υπογράμμισε ότι πρέπει να διαφυλαχθεί η ηρεμία στο χωριό, οι κάτοικοι να μην παρασυρθούν από λάθος πληροφόρηση και οι αρχές να αφεθούν να λειτουργήσουν για το καλύτερο.