Skip to main content

Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι τα παιδιά μου έφυγαν»

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα και ο πατέρας των δύο αδελφών που σκότωσε ο 30χρονος στη Μακρινίτσα - «Προσπαθούμε να δώσουμε δύναμη στο εγγονάκι μας».

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή των γονιών των δύο αδελφών του φονικού στη Μακρινίτσα.

Η μητέρα των δύο παιδιών που έπεσαν νεκρά από το μαχαίρι του 30χρονου δράστη, Αθανασία Τσάπα, τόνισε πως ακόμα βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και πως περιμένει ακόμα να δει τα παιδιά της ζωντανά. «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι τα παιδιά μου έφυγαν, περιμένω να τα δω να έρχονται» σημείωσε, εξηγώντας τι συνέβη εκείνα τα δραματικά λεπτά.

Όπως εξήγησε, η επίθεση του δράστη ξεκίνησε από την ίδια, όμως στη συνέχεια η κόρη της κατάλαβε τι συνέβη και μπήκε μπροστά για να την προστατεύσει. «Εγώ πιστεύω ότι θα σκότωνε εμένα, αν δεν κατέβαινε εκείνη την ώρα το παιδί μου» συμπλήρωσε η Αθανασία Τσάπα, με εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπό της από την επίθεση που έγινε.

«Προσπαθούμε να δώσουμε δύναμη στο εγγονάκι μας, που είναι 2,5 ετών» πρόσθεσαν οι γονείς των δύο θυμάτων, ενώ ο Απόστολος Τσάπας ζήτησε την τιμωρία του δράστη. «Να μην βγει ποτέ έξω. Πρέπει να φάει ισόβια, τα παιδιά όμως δεν θα γυρίσουν πίσω» συμπλήρωσε.