Skip to main content

Διπλό τρίτης θέσης για τον Άρη στο ΟΑΚΑ - Νίκησε ΑΕΚ (1-2) και περιμένει τον ΠΑΟΚ (vids)

Η ομάδα του Μπούργος απέδωσε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και με δύο γκολ έφυγε με το τρίποντο ξεπερνώντας Τριφύλλι και Ένωση στη βαθμολογία.

Τεράστια νίκη που τον ανεβάζει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ πέτυχε απόψε ο Άρης στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ομάδα του Μπούργος απέδωσε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και με δύο γκολ έφυγε με το τρίποντο με τελικό σκορ 1-2, αποκτώντας σημαντικό πλεονέκτημα, μιας και προσπέρασε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Μόλις στο 20’ ο Πάλμα εκμεταλλεύθηκε τον λάθος υπολογισμό του Τσιντώτα και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Άρη.

 

 

Η χαρά για τους παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκη όμως δεν κράτησε πολύ, αφού στο 28’ ο Ρότα σούταρε από μακρινή απόσταση και η μπάλα κατέληξε στο αριστερό παραθυράκι του Κουέστα που δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα.

 

 

Οι ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια και στην επανάληψη ο Άρης μπήκε με διάθεση να πετύχει γκολ που θα του έδινε εκ νέου το προβάδισμα.

Στο 58’ Καμαρά σούταρε, απομάκρυνε ο Τσιντώντας και στη συνέχεια ο Σάσα έβαλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Η φάση ελέγχθηκε μέσω VAR και τελικά το γκολ μέτρησε.

 

 

 

Στο 71’ η ΑΕΚ έφτασε κοντά στην ισοφάριση από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιβάι Γκαρσία, όμωςη μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Κουέστα.

 

 

Στο 79’ ο Μαντσίνι σε αντεπίθεση σούταρε απέναντι από τον Τσιντώτα χάνοντας μοναδική ευκαιρία για το 1-3, αφού η μπάλα έφυγε λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

 

 

Στο 84’ ο Μπερτόγλιο έχασε νέα ευκαιρία σε τετ α  τετ μετά από εξαιρετική πάσα του Καμαρά, αφού το πλασέ απέκρουσε ο κίπερ της ΑΕΚ.

Στα λεπτά που απέμειναν δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Άρης περιμένει την επόμενη Κυριακή τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης για το κλάσικο της Θεσσαλονίκης, με στόχο την εδραίωση πια στην τρίτη θέση.