Skip to main content

Διπρόσωπος ο ΠΑΟΚ και ισόπαλος 2-2 με την Άντερλεχτ (video)

Οι «ασπρόμαυροι» αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα και πληγώθηκαν από τα στημένα όμως στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ελ Καντουρί

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν ΠΑΟΚ και Άντερλεχτ, στο δεύτερο φιλικό του «Δικεφάλου» επί ολλανδικού εδάφους.

Σημειώνεται πως παρά το γεγονός πως η αναμέτρηση είχε φιλικό χαρακτήρα, διεξήχθη χωρίς την παρουσία φιλάθλων μετά από απόφαση της ολλανδικής αστυνομίας.

Στο πρώτο ημίχρονο το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετώπισε προβλήματα στην ανάπτυξη, είχε αρκετά λάθη στο μεσοαμυντικό κομμάτι και δεν μπόρεσε να βρει απαντήσεις στις στημένες φάσεις των Βέλγων.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του  Χάιν Φανχάεζεμπρουκ προηγήθηκε στο 43΄με κεφαλιά του Σεμπαστιάν Μπορνό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ενώ διπλασίασε τα τέρματά του στο 46΄με κεφαλιά του Πιέτερ Γκέρκενς μετά από σέντρα που βγήκε από την αριστερή πτέρυγα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 48΄μείωσαν με εξαιρετική κίνηση και σουτ του Ομάρ Ελ Καντουρί ενώ ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός ισοφάρισε στο 53΄με κεφαλιά έπειτα από σέντρα από τ' αριστερά.

Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρων τη νίκη στο φινάλε καθώς στο 90' + 2΄ο Λεό Ζαμπά από τα αριστερά κατέβασε και έστρωσε τη μπάλα προς τον επερχόμενο Στέλιο Κίτσιου όμως το σουτ του τελευταίου κόντραρε στα σώματα και πέρασε κόρνερ.

Δείτε εδώ τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης και εδώ την παρακάμερα του αγώνα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Χατσερίδης, Κρέσπο, Μάτος, Χαρίσης, Μαουρίσιο, Ενρίκε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κουλούρης.

Για τους «ασπρόμαυρους» αγωνίστηκαν ακόμη οι: Ρέι, Μαλεζάς, Μιχόγεβιτς, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Μυστακίδης, Σάκχοφ, Μπαλογιάννης, Κίτσιου, Κάνιας, Ζαμπά.

Άντερλεχτ (Φανχάεζεμπρουκ): Ντιντιγιόν, Σα, Μπορνό, Μίλιτς, Καγέμπε, Κουμς, Σελεμέκερς, Τρεμπέλ, Ντιματά, Γκέρκενς, Μουσόνα.

Για τους «μωβ» αγωνίστηκαν ακόμη οι: Φρανκ Μπόεξ, Αμπαζάι, Αμούζου, Τσιπτσίου, Ντάντε, Ντάουντα, Ντελκρουά, Μακαρένκο, Μοριόκα, Ομπράντοβιτς, Σάιεφ, Σαμπι, Σοβά.