Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΣΕ ELITE ROUND ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ

Η «γαλανόλευκη», που ήταν στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση της Elite Round θα αντιμετωπίσει ισχυρούς αντιπάλους στα πλαίσια του 2ου γκρουπ.

Την Αγγλία, την Τσεχία και τη Δανία έφερε στον δρόμο της Εθνικής Ομάδας Νέων η κλήρωση της Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018-19. Βέλγιο, Ισλανδία και Αλβανία οι αντίπαλοι στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019-20.

Η «γαλανόλευκη», που ήταν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση της Elite Round έχει να αντιμετωπίσει ισχυρούς αντιπάλους στα πλαίσια του 2ου ομίλου που θα διεξαχθεί σε γήπεδα της Αγγλίας, από 20 έως 26 Μαρτίου 2019. Την τελική φάση της διοργάνωσης θα φιλοξενήσει η Αρμενία και θα λάβει χώρα το διάστημα 14-27 Ιουλίου 2019.

Αναφορικά με τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019-20, οι αντίπαλοι στον 4ο όμιλο θα είναι το Βέλγιο, η Ισλανδία και η Αλβανία και οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Βέλγιο 13-19/11/2019.

Για τις κληρώσεις τοποθετήθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννη Γκούμας αναφέροντας:

«Η Ελλάδα ήταν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και περιμέναμε τουλάχιστον να αποφεύγαμε ομάδες σαν την Αγγλία. Ωστόσο, έχουμε αποκτήσει ομοιογένεια και -σε συνδυασμό με τα φιλικά που θα δώσουμε- πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για πρόκριση.

Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα που παίζει πάντα για τη νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου και με αυτό το πνεύμα θα πάμε και εκεί».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ