Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020
x

«ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ» - ΤΟ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Με ένα απλό αλλά ταυτόχρονα μοναδικό σποτ, το υπουργείο Τουρισμού καλεί τους επισκέπτες να βιώσουν την γαλήνη του ελληνικού καλοκαιριού.

Τα αποκαλυπτήρια του σποτ για την καμπάνια του ελληνικού τουρισμού έγιναν σήμερα στο Ζάπειο Μέγαρο παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το σποτ ξεκινάει με το ερώτημα «τι κάνει το ελληνικό καλοκαίρι τόσο πολύτιμο;» με το Υπουργείο Τουρισμού να απαντά πως δεν είναι ούτε ο ήλιος, ούτε η θάλασσα. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω. Είναι κατάσταση του μυαλού. Να είσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς, να επικοινωνείς με τη φύση, να αισθάνεσαι ελεύθερος».

«Εύχομαι αυτό το σποτ να είναι καλοτάξιδο», σχολίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θέλουμε οι επισκέπτες μας να βιώσουν την Ελλάδα που ονειρεύονται. Κάθε μικρή ή μεγαλύτερη έκπληξη που κρύβει μέσα της, με τη γαλήνη στην ψυχή και στο πνεύμα», είπε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

«Η ευχή που συνοδεύει τη χώρα μας στο πέρασμα των αιώνων να ακουστεί αυτή τη φορά, μέσα στο Ελληνικό καλοκαίρι δυνατότερα: "Ευοί – Ευάν, Στην υγειά μας". Το ελληνικό καλοκαίρι που το αξίζουμε φέτος, περισσότερο από ποτέ!», συνέχισε.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ