Skip to main content

Δυτική Μακεδονία: Κανένα νέο κρούσμα κορωνοϊού-Ένας ασθενής στη ΜΕΘ

Σε ΜΕΘ νοσηλεύεται μόνο ένας ασθενής, ενώ παραμένουν στους 27 οι άνθρωποι που δυστυχώς έχασαν τη μάχη με τη νόσο Covid-19.

Σταθερά στον αριθμό 153 παραμένουν εδώ και λίγες ημέρες τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην προ ημερών χτυπημένη από τη νόσο Covid-19 Δυτική Μακεδονία.

Στη ΜΕΘ εξακολουθεί και νοσηλεύεται ένας 1 ασθενής.

Οι θάνατοι συνολικά στη Δυτική Μακεδονία είναι 27, ενώ το τελευταίο 24ωρο το ΕΚΑΒ δεν πραγματοποίησε καμία διακομιδή επιβεβαιωμένου κρούσματος σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο.

Αναλυτικά:

ΓΕΝΙΚΟ νοσοκομεΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ»

Το νοσοκομείο έκανε δεκατρείς 13 νέες δειγματοληψίες εκ των οποίων οι τρεις 3 είναι αρνητικές. Από τους ασθενείς που ελήφθη δείγμα, δύο 2 εισήχθησαν και νοσηλεύονται ως ύποπτα κρούσματα.

Συνολικά νοσηλεύονται τέσσερις 4 ασθενείς με συμπτώματα COVID-19 σε αναμονή αποτελεσμάτων.

Παραμένουν σε κατ΄ οίκον περιορισμό τέσσερις 4 ασθενείς, των οποίων τα δείγματα ελήφθησαν παλαιότερα και επιβεβαιώθηκαν ως θετικά.

Από προηγούμενες δειγματοληψίες προέκυψε ένα 1 αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ δεκατρία 13 κρίθηκαν ακατάλληλα και θα γίνει εκ νέου έλεγχος.

ΓΕΝΙΚΟ νοσοκομεΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

Το νοσοκομείο επτά 7 νέες δειγματοληψίες και αναμένονται τα αποτελέσματα τους.

Νοσηλεύονται δύο 2 ασθενείς σε απλές κλίνες, εκ των οποίων ένας 1 θετικός και ένας 1 με ύποπτα συμπτώματα COVID-19 σε αναμονή αποτελεσμάτων.

Στη ΜΕΘ εξακολουθεί και νοσηλεύεται ένας 1 ασθενής.

Από προηγούμενες δειγματοληψίες προέκυψαν είκοσι δύο 22 αρνητικά αποτελέσματα.

ΓΕΝΙΚΟ νοσοκομεΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Το νοσοκομείο έκανε έξι 6 νέες δειγματοληψίες και αναμένονται τα αποτελέσματα τους.

Συνολικά νοσηλεύονται δύο 2 ασθενείς, οι οποίοι είναι αρνητικοί. Ένας ασθενής που νοσηλεύονταν στο τμήμα COVID-19, μεταφέρθηκε στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου, λόγω άλλων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Από προηγούμενες δειγματοληψίες προέκυψαν έντεκα 11 αρνητικά αποτελέσματα, ενώ ένα 1 κρίθηκε ακατάλληλο και θα γίνει εκ νέου έλεγχος.

ΓΕΝΙΚΟ νοσοκομεΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»

Στο νοσοκομείο δεν νοσηλεύεται κανένας ασθενής με Covid-19.
 
ΓΕΝΙΚΟ νοσοκομεΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το νοσοκομείο έκανε τέσσερις 4 νέες δειγματοληψίες.

Υπάρχουν επτά 7 ύποπτα κρούσματα εν αναμονή αποτελεσμάτων, εκ των οποίων τα τέσσερα 4 είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό και τα τρία 3 νοσηλεύονται. Από παλαιότερες δειγματοληψίες προέκυψε ένα 1 αρνητικό αποτέλεσμα.