Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019
x

Δ.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΧΡΕΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τον δριαγραφέντα βουλευτή, αυτό φαίνεται να υποστηρίχθηκε στην τελευταία κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Ψηφίστε τη συμφωνία για το Σκοπιανό γιατί θα μας δώσουν ανταλλάγματα». Αυτό φαίνεται να υποστηρίχθηκε στην τελευταία κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σύμφωνα με τον διαγραφέντα Δημήτρη Καμμένο.

Ο Δημήτρης Καμμένος, λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, καθώς στήριξε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε ανταλλάγματα που αναφέρθηκαν στην ΚΟ τα οποία υποσχέθηκαν οι δανειστές, αν προχωρήσει η συμφωνία με τα Σκόπια.

Ερωτώμενος ο Δημήτρης Καμμένος αν στην ΚΟ ειπώθηκε «ελάτε να ψηφίσουμε για να μας δώσουν το χρέος» εκείνος απάντησε: «Το χρέος, δεν θα περάσουν οι συντάξεις (σ.σ. οι περικοπές), 30% στον ΕΝΦΙΑ, επιμήκυνση χρέους. Το είπε ο Παπαχριστόπουλος που προφανώς μιλάει με Τσακαλώτο».

Στην ερώτηση αν το υποστήριξε και κάποιος άλλος εκτός από τον κ. Παπαχριστόπουλο, ο Δημήτρης Καμμένος απάντησε: «Έγινε εισήγηση, το υποστήριξε και ο πρόεδρος».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ