Skip to main content

Δολοφονία Άλκη: Εκδόθηκε το διεθνές ένταλμα για τον 20χρονο στην Αλβανία

Από τις συνοριακές διαβάσεις ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Στο αλβανικό υπουργείο Δημόσιας Τάξης έχει φτάσει το διεθνές ένταλμα για τη σύλληψη του νεαρού 20χρονου Αλβανού που πιστεύεται ότι διέφυγε στη γειτονική χώρα μετά την άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη από ομάδα οπαδών.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ χθες επιβεβαιώθηκε από το υπουργείο της χώρας η άφιξη του εντάλματος και ότι ήδη ξεκίνησε η διαδικασία έρευνας για την για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Μάλιστα οι έρευνες άρχισαν από τις συνοριακές διαβάσεις αλλά δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια ενημέρωση. Τα αλβανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έδωσαν μεγάλη έκταση στο γεγονός , απλώς αναπαρήγαγαν ειδήσεις που προέρχονται από την Ελλάδα διότι την επικαιρότητα απασχολούν μεγάλα γεγονότα όπως είναι η δίκη για την καθαίρεση του προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εκτιμάται ότι είναι δύσκολο να έχει διαφύγει μόνος του ο νεαρός στην Αλβανία και μάλιστα από αφύλαχτες διαβάσεις όπως συνήθως συμβαίνει. Στο παρελθόν δεν έχουν υπάρξει στη χώρα πολλές επιπτώσεις σύλληψης και έκδοσης υπόπτων για εγκλήματα σε άλλες χώρες .