Skip to main content

Θεσσαλονίκη- Δολοφονία Άλκη: Τι ζήτησε ο εισαγγελέας από τους εκπροσώπους των ομάδων

Ο εισαγγελέας ζήτησε από τους εκπροσώπους των τριών μεγάλων ομάδων της πόλης να αποφεύγουν τις εμπρηστικές δηλώσεις που πυροδοτούν εντάσεις.

Nα ασκούν διαρκή έλεγχο στους οπαδούς αλλά και σε ακραίες συμπεριφορές ζήτησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης από τους εκπροσώπους των τριών μεγάλων ομάδων της πόλης, μετά τη σύσκεψη που έγινε σήμερα στον απόηχο της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη με οπαδικά κίνητρα.

Υπενθυμίζεται ότι στη σύσκεψη συμμετείχαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης και ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλή Φώτης Θέος.

Ο εισαγγελέας τους ζήτησε παράλληλα να αποφεύγουν τις εμπρηστικές δηλώσεις που πυροδοτούν εντάσεις προκειμένου να εξαλειφθούν τα φαινόμενα οπαδικής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα της συζήτησης ήταν καλό, χωρίς ωστόσο να λείπουν και μερικές στιγμές έντασης στην αρχή, με τους εκπροσώπους των ομάδων να επισημαίνουν ότι δεν φέρουν ευθύνη και ότι η αστυνομία οφείλει να κάνει τη δουλειά της.

Σημειώνεται ότι μετά το τέλος της σύσκεψης, μόνο ο Μάκης Γκαγκάτσης προέβη σε δηλώσεις, καταδικάζοντας απερίφραστα την δολοφονική επίθεση στην παρέα του 19χρονου Άλκη. Τόσο ο Θεόδωρος Καρυπίδης όσο και ο Φώτης Θέος, αν και μπήκαν από την κεντρική είσοδο, επέλεξαν άλλη πόρτα για την έξοδό τους.

Διαβάστε ακόμα - Θεσσαλονίκη - Γκαγκάτσης: Συμφωνία Άρη και ΠΑΟΚ για φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Άλκη

Γκαγκάτσης: Είναι δολοφόνος και ζώο, δεν έχει καμία σχέση με όσα πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ (videos)