Skip to main content

Δολοφονία Άλκη: Ο δράστης είχε χτυπήσει ξανά το 2019 ακριβώς στο ίδιο σημείο στη Χαριλάου!

Άλλη μία επίθεση τον Μάρτιο του 2019 είχε γίνει σχεδόν στο ίδιο ακριβώς σημείο, πολύ κοντά στο γήπεδο του Άρη, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ραζή

Πρωταγωνιστής σε οπαδικό επεισόδιο που σημειώθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια, τον Μάρτιο του 2019, φαίνεται πως ήταν ο 23χρονος σήμερα φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Χαριλάου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, και εκείνη η επίθεση είχε γίνει σχεδόν στο ίδιο ακριβώς σημείο, πολύ κοντά στο γήπεδο του Άρη, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ραζή, στη στάση του ΟΑΣΘ «Στροφή Πανοράματος»! Ελάχιστα μόλις μέτρα μακριά από τη δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον αδικοχαμένο Άλκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Μαρτίου του 2019 και μάλιστα νωρίς το απόγευμα, περίπου στις 16.00. Ξεκίνησε όταν ομάδα τεσσάρων ατόμων, μέσα στην οποία κατηγορείται ότι εμπλεκόταν ο 23χρονος, επιτέθηκε σε έναν νεαρό. Στη συνέχεια ομάδα ατόμων που αντιλήφθηκε το περιστατικό κυνήγησε τους τέσσερις που ξεκίνησαν το επεισόδιο με ρόπαλα και αιχμηρά αντικείμενα τραυματίζοντας έναν εξ αυτών.

Το άτομο που τραυματίστηκε κατά τη συμπλοκή στη συνέχεια συνελήφθη αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τον Σεπτέμβριο του 2019 ταυτοποιήθηκαν πέντε άτομα ως εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή, δύο Έλληνες και τρεις Αλβανοί, μεταξύ αυτών και ο 23χρονος σήμερα συλληφθείς, φερόμενος ως δράστης της δολοφονικής επίθεσης.

Ο 23χρονος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση οπαδικής βίας, η οποία εκκρεμεί.