Skip to main content

Δολοφονία Φλόιντ:Γιατροί και νοσηλευτές χειροκροτούν διαδηλωτές (vid)

Αντιστροφή ρόλων στη Νέα Υόρκη με νοσηλευτικό προσωπικό να χειροκροτά διαδηλωτές όταν πριν λίγο καιρό συνέβαινε το αντίθετο.

Οι διαδηλώσεις στις ΗΠΑ για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ είναι καθημερινές, με χιλιάδες κόσμο να έχει βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν.

Βίντεο στο twitter από ρεπόρτερ μεγάλων τηλεοπτικών Μέσων δείχνουν μία από τις συγκλονιστικές στιγμές που διαδραματίστηκε στη Νέα Υόρκη.



Γιατροί και νοσηλευτές νοσοκομείου έχουν βγει στο δρόμο και χειροκροτούν τους διαδηλωτές, θέλοντας να δείξουν και εκείνοι την συμπαράστασή τους.

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό και οι γιατροί τους τελευταίους μήνες δίνουν μεγάλες προσπάθειες απέναντι στην πανδημία.

Όπως πριν λίγο καιρό ο κόσμος χειροκροτούσε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για την υπερπροσπάθειά τους, έτσι τώρα το νοσηλευτικό προσωπικό θέλησε να στηρίξει με το χειροκρότημά του όλους όσους διαδηλώνουν για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Το «ευχαριστώ» είναι αμοιβαίο, καθώς το χειροκρότημα του νοσηλευτικού προσωπικού ανταπέδωσαν οι διαδηλωτές, οι οποίοι ευχαρίστησαν γι΄ αυτή την κίνηση.