Skip to main content

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο των αρχών ίχνη DNA από τους δράστες

Οι αρχές προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία και από την Τράπεζα Δεδομένων που σχετίζονται με παλαιότερες ληστείες, ο αριθμός των οποίων ξεπερνά τις 100.

Στο μικροσκόπιο του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών βρίσκονται ίχνη DNA των δραστών της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν βρει και εξετάζουν ίχνη, όπως ιδρώτα και τρίχες κι ευελπιστούν ότι από αυτά τα στοιχεία μπορεί να έχουν αποτελέσματα.  

Παράλληλα, «σαρώνουν» την ευρύτερη περιοχή στα Γλυκά Νερά για τον εντοπισμό υλικού από κάμερες ασφαλείας. Προς το παρόν υπάρχουν κάποια οχήματα που έχουν εντοπιστεί, χωρίς όμως να έχουν βρεθεί οι κάτοχοι τους, ενώ στα χέρια των αρχών υπάρχει και βίντεο που δείχνει περαστικούς που ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Την ίδια ώρα, προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία και από την Τράπεζα Δεδομένων που σχετίζονται με παλαιότερες ληστείες, ο αριθμός των οποίων ξεπερνά τις 100.

Επιπλέον, έχουν γίνει αιτήματα άρσης απορρήτου στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ώστε να εξετάσουν οι αστυνομικοί αν έχουν υπάρχουν ύποπτες επικοινωνίες το επίμαχο χρονικό διάστημα.

Πάντως, οι αρχές θεωρούν ότι πρόκειται για σεσημασμένους από μια μεγάλη ληστρική συμμορία, η οποία δρα με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά.