Skip to main content

Δολοφονία στα Πετράλωνα: Όλα δείχνουν συμβόλαιο θανάτου - Έδωσαν χαριστική βολή στο θύμα

Τα πρώτα στοιχεία συγκλίνουν ότι πρόκειται για εκτέλεση συμβολαίου θανάτου - Baby shower κοντά στο σημείο του εγκλήματος.

Ανθρωποκυνηγητό έχει ξεκινήσει από την ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών της στυγερής δολοφονίας στα Πετράλωνα, τα μεσάνυχτα.

Ενα επιπλέον στοιχείο που έρχεται στο φως ότι η δολοφονία, κατά την οποία έπεσαν περίπου 15 πυροβολισμοί, στη μέση του δρόμου στα Πετράλωνα έγινε στις 12 το βράδυ, και μάλιστα λίγη ώρα πριν, δίπλα ακριβώς, γινόταν πάρτι baby shower όπου παραβρίσκονταν και παιδάκια και από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός.

Το θύμα, οι δράστες και τα κίνητρα της μαφιόζικης δολοφονίας δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί.

Τα πρώτα στοιχεία συγκλίνουν ότι πρόκειται για εκτέλεση συμβολαίου θανάτου, καθώς στο θύμα έχει δoθεί χαριστική βολή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ερευνάται η μαφιόζικη δολοφονία να σχετίζεται με τους πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθη την Παρασκευή.

Από τις συνολικά 14 με 15 σφαίρες που έπεσαν, 4 με 5 πέτυχαν το θύμα, σε θώρακα και κεφάλι.

 Οπως έχει προαναφερθεί, οι αρχές δεν γνωρίζουν την ταυτότητα του θύματος (αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι κατά 99% πρόκειται για αλλοδαπό, ασιατικής καταγωγής), μάλιστα μια σφαίρα τον έχει βρει στο πρόσωπο αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά του και κάνοντας τη διαδικασία της αναγνώρισης ακόμη πιο δύσκολη.

Η ταυτοποίηση του θύματος εκτιμάται ότι θα γίνει είτε με δακτυλικό αποτύπωμα, είτε από το κινητό που βρέθηκε πάνω στο θύμα. Σε ένα κουτί δίπλα του βρέθηκε και το ποσό των 4.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες φέρεται να είναι δύο. Είχαν κάποια συζήτηση με το θύμα, όταν έβγαλαν το όπλο και τον πυροβόλησαν. Συνέχισαν να τον πυροβολούν και ενώ το θύμα έτρεχε να ξεφύγει. Τα χτυπήματα ήταν μοιραία και έχασε τη ζωή του επί τόπου. Στο σημείο της στυγερής δολοφονίας οι αστυνομικοί εντόπισαν 15 κάλυκες.

Πηγή: iefimerida.gr