Skip to main content

Δολοφονία στην Άρτα: Ο διάλογος πριν τον πυροβολισμό - Πώς ξεκίνησε ο καβγάς

Ο έντονος διάλογος των δύο πρώην συζύγων στην αυλή του σπιτιού της γυναίκας στην Άρτα οδήγησε σε καβγά και τη δολοφονία του 75χρονου.

Άναψαν γρήγορα τα αίματα στην Άρτα, λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία του 75χρονου από τον πρώην γαμπρό του, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τον διάλογο που προηγήθηκε μεταξύ του ζευγαριού, στην αυλή του σπιτιού.

Ο έντονος διάλογος των δύο πρώην συζύγων στην αυλή του σπιτιού στην Άρτα οδήγησε σε καβγά και τη δολοφονία του 75χρονου και άρχισε λόγω της επίσκεψης του 29χρονου κατηγορούμενου για να δει το παιδί του, χωρίς να ειδοποιήσει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τηλεόραση του STAR, το ζευγάρι πήρε συναινετικό διαζύγιο στις 2 Αυγούστου και είχε συμφωνήσει να βλέπει το παιδί του ο 29χρονος κάθε Τρίτη και Πέμπτη είτε σε δωμάτιο του σπιτιού της μητέρας του είτε στην αυλή.

Μάλιστα, για την επίσκεψη του 29χρονου υπήρχε και όρο να μην είναι παρών ο πρώην πεθερός του. Την ημέρα της δολοφονίας, ο 29χρονος πήγε στο σπίτι χωρίς να έχει ειδοποιήσει για την ώρα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο έντονος διάλογος.

Η πρώην σύζυγός του τον ρώτησε «γιατί δεν ειδοποίησες για την ώρα που θα ερχόσουν;», με τον 29χρονο να της απαντά σε έντονο ύφος και να ξεσπά καβγάς. Τότε, βγήκε στην αυλή και ο πρώην πεθερός του, με τον κατηγορούμενο να έχει ήδη πάει στο αυτοκίνητό του για να πάρει το όπλο.

Το σπίτι του κατηγορούμενου στην Άρτα

Στην κατάθεσή της, η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου είπε για τη στιγμή της δολοφονίας: «Πήγε να με χτυπήσει με το όπλο και μπήκε μπροστά ο πατέρας μου». Ωστόσο, ο κατηγορούμενος επιμένει ότι δεν την απείλησε ποτέ και δηλώνει μετανιωμένος για όσα έγιναν.

Υπάρχουν, ακόμη, αναπάντητα ερωτήματα για την υπόθεση, όπως για παράδειγμα γιατί πήγε να δει το παιδί του και κουβαλούσε όπλο στο αυτοκίνητο, το οποίο μετά το πέταξε μέσα στο δάσος.

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 75χρονου πεθερού του στην Άρτα πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 17 Αυγούστου.