Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019
x

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΒΙΟΛΟΓΟΥ: Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ

Νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου στα Χανιά - Πώς η αστυνομία κατέληξε στην ενοχή του 27χρονου.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της Suzanne Eaton φέρνει στο φως το δελτίο ειδήσεων του Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν την ομολογία του 27χρονου δράστη οι αστυνομικοί είχαν βεβαιωθεί για την ενοχή του καθώς τον είχε «προδώσει» το ίδιο του το αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων όταν προσήγαγαν τον δράστη το μόνο στοιχείο που είχαν ήταν ότι οι κάμερες είχαν καταγράψει το αυτοκίνητο να περνάει από το σημείο που δολοφονήθηκε η Αμερικανίδα βιολόγος. Ο 27χρονος αρχικά αρνιόταν ότι είχε περάσει από την περιοχή πρόσφατα και ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα. Ωστόσο οι αστυνομικοί εξέτασαν το αυτοκίνητό του που… μίλησε καθώς ενώ εξωτερικά ήταν πάρα πολύ βρώμικο, το πορτ μπαγκάζ ήταν πεντακάθαρο, πρόσφατα πλυμένο και ανέδιδε πολύ δυνατή μυρωδιά χλωρίνης! Έτσι οι αστυνομικοί σιγουρεύτηκαν ότι ο 27χρονος ήταν ο άνθρωπος που αναζητούσαν.

Παράλληλα όπως προκύπτει από την έρευνα, ο δράστης μετά τη δολοφονία πήγε τα ματωμένα ρούχα του σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και τα έπλυνε. Όμως από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας προέκυψε ότι στο παπούτσι του υπήρχε αίμα της άτυχης Suzanne Eaton.

Είχε συλληφθεί για εμπρησμό

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου έναν χρόνο ο 27χρονος είχε συλληφθεί για πρώτη φορά στη ζωή του, κατηγορούμενος για εμπρησμό. Ο δράστης είχε προσαχθεί μετά από καταγγελίες περιοίκων που τον είδαν να βάζει φωτιά σε περιοχή κοντά στο σπίτι του. Σύμφωνα με τον Alpha παραδέχτηκε την ενοχή του και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι του άρεσε πολύ να ακούει τον ήχο από τις σειρήνες των οχημάτων της Πυροσβεστικής…

Δείτε το βίντεο του Alpha με τα νέα στοιχείαΝωρίτερα σήμερα κατόπιν εισαγγελικής διάταξης δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του κατηγορουμένου προκειμένου να εξακριβωθεί αν έχει τελέσει κι άλλες αξιόποινες πράξεις. Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία ερευνά τρεις καταγγελίες από γυναίκες που θυμίζουν έντονα την φονική επίθεση στη Suzanne Eaton. Μάλιστα η μια γυναίκα έχει ήδη αναγνωρίσει το αυτοκίνητο του 27χρονου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ