Skip to main content

Δώνης: Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με αμφισβητούμενη φάση (video)

O τεχνικός του Παναθηναϊκού υπογράμμισε πως ο «Δικέφαλος» πλέον «έχει ένα καθαρό σκορ, όμως πάντα υπάρχουν ελπίδες στο ποδόσφαιρο».

«Αμφισβητούμενη» χαρακτήρισε ο Γιώργος Δώνης τη φάση του πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού κατά την αναμέτρηση κυπέλλου στην Τούμπα υπογραμμίζοντας πως ο «Δικέφαλος» πλέον «έχει ένα καθαρό σκορ, όμως πάντα υπάρχουν ελπίδες στο ποδόσφαιρο».

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «πρασίνων» μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το φινάλε του αγώνα ανέφερε:

«Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα πολύ ισορροπημένο, το οποίο ήταν γενικά καλό και από τη δική μας την πλευρά. Κυκλοφορούσαμε καλά την μπάλα και είχαμε προϋποθέσεις και ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα με μία αμφισβητούμενη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά το γκολ που δεχτήκαμε χάσαμε το μυαλό μας, δώσαμε προϋποθέσεις στον ΠΑΟΚ και δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να βάλουμε την μπάλα κάτω. Ο ΠΑΟΚ πλέον έχει ένα καθαρό σκορ, όμως πάντα υπάρχουν ελπίδες στο ποδόσφαιρο».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, ο κόουτς του «τριφυλλιού» ανέφερε:

Για το σημερινό ματς: «Είχαμε ένα καλό και ισορροπημένο ημίχρονο, με καλό τέμπο. Από τη δική μας πλευρά, είχαμε τις προϋποθέσεις για να γίνουμε επικίνδυνοι. Ο ΠΑΟΚ έτσι όπως κυλούσε το παιχνίδι είχε μεγαλύτερη πίεση. Κατά την άποψη μου, δεν υπάρχει το πέναλτι, το είδα πριν από λίγο. Ο ΠΑΟΚ ήταν επικίνδυνος και πριν δεχτούμε τη στημένη φάση, είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Αυτό που μας προβληματίζει, είναι η απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο. Δώσαμε στον αντίπαλο τέσσερις καθαρές ευκαιρίες και είχαμε κακή εικόνα».

Για τη ρεβάνς: «Είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα, αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πολύ καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι την άλλη Τετάρτη. Το κάθε παιχνίδι είναι μία διαφορετική ιστορία. Εμείς θα παλέψουμε για ένα αποτέλεσμα που είναι δύσκολο. Για μένα είναι πιο σημαντική αυτή τη χρονιά, η εξέλιξη της ομάδας μου. Προσπαθούμε να παίζουμε καλά και να εξελίσσουμε τους παίκτες μας. Εμένα αυτό που με απασχολεί, είναι ποια θα είναι η βάση, για να είμαστε πιο δυνατοί την επόμενη χρονιά».

Για την αλλαγή του Χατζηγιοβάνη: «Ο Χατζηγιοβάνης είχε θέμα με τις δυνάμεις του, σκεφτόμουν να τον αλλάξω και στο ημίχρονο. Τον άφησα λίγο ακόμη αλλά είχε μεγάλο θέμα δυνάμεων».

Για τις αλλαγές του Φερέιρα και το σχήμα που επέλεξε σήμερα, με τον Βιεϊρίνια στα δεξιά: «Στην ανάλυση που κάναμε, τους είχα πει ακριβώς αυτή την ενδεκάδα. Ήμουν σίγουρος οτι αυτή θα ήταν. Έχω ζήσει εδώ και ξέρω την πίεση που υπάρχει. Επειδή ο Χατζηγιοβάνης δεν είχε δυνάμεις να τον πιέσει σε πρώτο χρόνο τον Βιεϊρίνια, είχε το χώρο και το χρόνο να περάσει μπαλιές κάθετα στον Πέλκα ή τον Σβιντέρσκι. Δε θεωρώ ότι υπήρχε κάποια έκπληξη. Απλώς έπαιξε στο μυαλό μας ρόλο ότι ήμασταν πίσω στο σκορ. Χάσαμε το μυαλό μας στο δεύτερο ημίχρονο και δεν είχαμε καλή απόδοση».