Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020
x

ΔΩΝΗΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ (VIDEO)

Ο 23χρονος διεθνής ακραίος επιθετικός της Ρεμς αποτύπωσε με δηλώσεις του, το καλό κλίμα που επικρατεί πλέον στη «γαλανόλευκη».

Το καλό κλίμα που επικρατεί πλέον στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αποτύπωσε με δηλώσεις του ο Τάσος Δώνης, υπογραμμίζοντας ότι οι διεθνείς ανυπομονούσαν για την συγκέντρωση της «γαλανόλευκης».

«Είναι πάντα ευχάριστο να έρχεσαι στην Εθνική ομάδα, περνάμε πάντα καλά και σίγουρα μετά τις δύο καλές εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε όλοι περιμέναμε πως και πως την κλήση. Είναι σίγουρος πως θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε και στα δυο επόμενα παιχνίδια και ότι θα έχουμε ακόμη καλύτερη πορεία στο μέλλον» δήλωσε αρχικά ο 23χρονος ακραίος επιθετικός της Ρεμς για να συμπληρώσει:

«Ο προπονητής από την πρώτη στιγμή μας μετέδωσε το πλάνο που θέλει να παίξουμε, είναι πλάνο κατοχής της μπάλας και είναι σημαντικό για εμάς. Στα δυο τελευταία παιχνίδια πρέπει να πάρουμε τις νίκες, πρέπει να συνηθίζουμε στο να κερδίζουμε για να προετοιμαστούμε και για τα προκριματικά του Mundial».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ