Skip to main content

Δώνης: Προέχει η υγεία των ανθρώπων και μετά ακολουθεί η ψυχαγωγία

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη μάχη που δίνεται ενάντια στον κορωνοϊό ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για το μέλλον του στο «τριφύλλι».

Για τη μάχη που δίνει η ανθρωπότητα ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού μίλησε στην ΕΡΤ, ο Γιώργος Δώνης.

Μάλιστα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να μιλήσει για το μέλλον του στο «τριφύλλι» ξεκαθαρίζοντας πως το μυαλό του αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στο κομμάτι της ψυχαγωγίας αλλά στο θέμα της υγείας.

«Είμαστε όπως όλοι οι άνθρωποι. Προέχει η υγεία. Από τις εικόνες που βλέπω ανησυχώ είτε σε σούπερ μάρκετ, είτε σε λαϊκές αγορές. Εμείς μένουμε μέσα και πειθαρχούμε για να βλέπω μεγάλους ανθρώπους να είναι έξω», δήλωσε ο 50χρονος προπονητής των «πρασίνων» για να προσθέσει:

«Ό,τι ισχύει για όλους ισχύει και για το ποδόσφαιρο. Βλέπουμε ότι στις μεγάλες οικονομίες θα υπάρχουν προβλήματα, έτσι και στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα στη Γερμανία γίνονται προπονήσεις. Οι αρμόδιες αρχές θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να ξεκινήσουν και πάλι», ανέφερε για την κρίση λόγω της πανδημίας».

Τέλος σε σχετική ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, ο κ. Δώνης απάντησε: «Αυτή τη στιγμή η πανδημία κυριαρχεί και δεν θα πρέπει να ασχολούμαστε αν ένας προπονητής θα μείνει σε κάποια ομάδα. Πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε τους δικούς μας ανθρώπους, να είναι καλά και μετά να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο».