Skip to main content

Δώνης:"Στόχος του Ατρομήτου το κύπελλο"

Ο Γιώργος Δώνης πριν από τον αγώνα στην Επανομή μίλησε και έθεσε ως στόχο τη νίκη με την Αναγέννηση και την καλή πορεία και φέτος στο κύπελλο Ελλάδος

Ο Ατρόμητος έφτασε την περσινή σεζόν στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο καθώς ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 3-0, σε έναν αγώνα ωστόσο που σημαδεύτηκε από πολλά επεισόδια.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου το έβαλαν κάτω, αφού όπως δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και φέτος στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου.

"Καταρχήν είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πάθος και τη δύναμη που δείξαμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το συμπέρασμα όμως που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι όταν κάποια φορά δεν είσαι τόσο καλός στο δημιουργικό κομμάτι τότε υπάρχει και άλλος τρόπος για να φθάνεις στη νίκη αλλά θα πρέπει να τον ενεργοποιούμε περισσότερο", είπε αρχικά και συνέχισε για το Κύπελλο:

"Φυσικά και ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την συμμετοχή μας στον περσινό τελικό είναι στόχος για εμάς και πρέπει να τον διεκδικήσουμε. Η Αναγέννηση Επανομής είναι μια πολύ καλή ομάδα που εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Football League και ειδικά μέσα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας και ξέρουμε ότι έχουμε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Γι’ αυτό από τη μεριά μας χρειάζεται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και πολύ σοβαροί για να φθάσουμε στην πρόκριση".