Skip to main content

Δώρα από τον Δ. Θέρμης και το Όλοι Μαζί Μπορούμε για τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο δήμος Θέρμης καλεί όσους έχουν τη δυνατότητα, να προσφέρουν για τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου δώρα, παιχνίδια και παιδικά βιβλία.

Στην καθιερωμένη δράση για τη συγκέντρωση χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών με στόχο κανένα παιδί να μην μείνει χωρίς το δώρο του, προχωρά και φέτος ο δήμος Θέρμης, μαζί με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Η όλη δράση πρόκειται να γίνει στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας» την οποία διοργανώνει στις 10 Δεκεμβρίου η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Δήμου Θέρμης σε συνεργασία με τον δήμο Θέρμης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος τονίζει ότι «για άλλη μια φορά, ο δήμος μαζί με το ‘Όλοι Μαζί Μπορούμε’ κάνουμε μια κοινή δράση, παλαιότερα είχαμε κάνει μαζί δενδροφύτευση, τώρα όμως, λόγω των Χριστουγέννων, η κοινή δράση μας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στόχο να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς χριστουγεννιάτικο δώρο. Έτσι θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε παιχνίδια για τα παιδιά των οικογενειών που δεν έχουν τη δυνατότητα να τα αγοράσουν. Αυτό θα γίνει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, την ημέρα που έχουμε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και τη Λευκή Νύχτα, όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν περισσότερα από δέκα χιλιάδες άτομα στην Θέρμη. Μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία θα στηρίξουμε πρωτίστως τις περίπου 330 οικογένειες που είναι ωφελούμενες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας καθώς, εκτός από παιχνίδια, πρόκειται να συγκεντρωθούν και τρόφιμα και κάποια άλλα είδη τα οποία έχουν ανάγκη οι ευάλωτες οικογένειες».

Ο δήμαρχος Θέρμης καλεί όσες και όσους κατοίκους του δήμου ή και επισκέπτες της Λευκής Νύχτας, έχουν τη δυνατότητα, να προσφέρουν για τα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία, αλλά και τρόφιμα και είδη ένδυσης και υπόδησης για τα νοικοκυριά που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για να νοιώθουν ζεστά, ασφαλή. Η συγκέντρωση των δώρων θα γίνεται το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στο δημαρχείο Θέρμης και το απόγευμα, στην πλατεία Παραμάνα όπου στις 18.00 θα γίνει η εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.