Skip to main content

Δώρα στα παιδιά του Διαβαλκανικού προσέφεραν μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ

Είναι πολύ σημαντικό για όλους τους αθλητές αλλά και για τον ΠΑΟΚ να προσφέρουν στιγμές χαράς στα παιδιά που υποφέρουν, δήλωσε ο Νέναντ Μιλιένοβιτς

Χαμόγελα, ευχές και δώρα προσέφερε σήμερα ομάδα καλαθοσφαιριστών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στα νοσηλευόμενα παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΚΑΕ, οι μικροί ασθενείς υποδέχθηκαν μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δένδρο αλλά και στους θαλάμους τους, τους μπασκετμπολίστες Νέναντ Μιλιένοβιτς, Μπράντον Τέιλορ, Νταρίλ Μπράιαντ, Τζόρνταν Σάιμπερτ και Κιθ Κλάντον, που τους προσέφεραν δώρα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Όπως τόνισε εκ μέρους τους ο Νέναντ Μιλιένοβιτς «είναι πολύ σημαντικό για όλους τους αθλητές αλλά και για τον ΠΑΟΚ να προσφέρουν λίγες στιγμές χαράς στα παιδιά που υποφέρουν» και αυτό τους ώθησε στη συγκεκριμένη χριστουγεννιάτικη επίσκεψη.

Τους αθλητές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ υποδέχθηκε η Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής και Επιστημονική Διευθύντρια του νοσοκομείου, καθηγ. Φανή Αθανασιάδου, η οποία εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες «για την ευαισθησία που επέδειξαν, να επισκεφθούν τις άγιες αυτές ημέρες τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου μας, να τους χαρίσουν χαμόγελα και δώρα, να τους δώσουν κουράγιο και χαρά».