Skip to main content

Δωρεά 3D ασπίδων προσώπου στο Παπαγεωργίου από την ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ ΑΕ

Η δωρεά της εταιρείας συνδράμει στις ενέργειες της διοίκησης του Νοσοκομείου για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Δύο χιλιάδες 3D ασπίδες προστασίας προσώπου για το προσωπικό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου παραδόθηκαν την Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου 2020 από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ ΑΕ.

Η δωρεά της εταιρείας συνδράμει στις ενέργειες της διοίκησης του Νοσοκομείου για τη συνεχή κάλυψη των αυξημένων αναγκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία της νόσου Covid-19 όσον αφορά στον εξοπλισμό του προσωπικού με τα απαιτούμενα μέσα ατομικής προστασίας. Παράλληλα, στηρίζει τις προσπάθειες που καταβάλλει το υγειονομικό προσωπικό και οι εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων του Νοσοκομείου για τον περιορισμό της νόσου.

Οι 3D ασπίδες προσώπου είναι κατασκευασμένες με τεχνολογίες τρισδιάστατης εκτύπωσης. Πρόκειται για ειδικές ζελατίνες που προστατεύουν τα μάτια, τη μύτη και το στόμα του χρήστη. Καλύπτουν όλο το εμπρόσθιο μέρος του προσώπου, παρέχοντας προστασία και ευκρίνεια στο προσωπικό.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με μεγάλη χαρά δέχτηκε τη δωρεά του προστατευτικού εξοπλισμού από την εταιρεία, η οποία έχει πολυετή συνεργασία με το Νοσοκομείο στην οργάνωση και λειτουργία του κυλικείου και του εστιατορίου. «Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ ΑΕ. Τέτοιου είδους προσφορές, στην δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, είναι εξαιρετικά σημαντικές. Αποδεικνύουν την υψηλή κοινωνική ευθύνη που χαρακτηρίζει τους ιδιώτες, τις εταιρίες και τους φορείς, οι οποίοι συμβάλουν στην προσπάθεια για την προστασία του προσωπικού μας», ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Μιχαήλ Καραβιώτης.

Επισημαίνεται ότι το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου ενίσχυσε έγκαιρα τα ήδη υπάρχοντα μέτρα ασφάλειας, λόγω του συναγερμού για την πανδημία Covid-19, εφαρμόζοντας αυστηρά πρωτόκολλα για την προστασία των εργαζόμενων και του κοινού, τα οποία προσαρμόζονται καθημερινά στα νέα δεδομένα.