Skip to main content

Δωρεά αεροστρωμάτων κατακλίσεων από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ στο Παπαγεωργίου

Τα δέκα αεροστρώματα κατακλίσεων συνοδευόμενα με τις αντλίες τους, συνολικής αξίας 18.900 ευρώ, παραδόθηκαν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

Δέκα αεροστρώματα κατακλίσεων, σχεδιασμένα για να εξυπηρετούν ασθενείς οι οποίοι βρίσκονται για μεγάλο χρονικό διάστημα στο κρεβάτι, παρέδωσε στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου ο Όμιλος «ΕΛΛΑΚΤΩΡ».

Ο κορυφαίος όμιλος υποδομών στην Ελλάδα, η δραστηριότητα του οποίου εστιάζει στους τομείς της κατασκευής, των παραχωρήσεων, του περιβάλλοντος και της ανάπτυξης ακινήτων, προχώρησε στη δωρεά των στρωμάτων ως ένδειξη αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για τις προσπάθειες του προσωπικού που εργάζεται στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.  

Τα δέκα αεροστρώματα κατακλίσεων συνοδευόμενα με τις αντλίες τους, συνολικής αξίας 18.900 ευρώ, παραδόθηκαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Η χρήση των ειδικά κατασκευασμένων στρωμάτων για τη νοσηλεία ασθενών έχει σκοπό την αποτροπή δημιουργίας ελκών κατάκλισης.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο «ΕΛΛΑΚΤΩΡ», καθώς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της υγειονομικής κρίσης, συνέβαλε στην ενίσχυση του ιατροτεχολογικού εξοπλισμού και απέδειξε την εταιρική κοινωνική ευθύνη του.