Skip to main content

Δωρεά αγάπης για εθελοντές της «Αντηρίδας» από τον δ. Πυλαίας-Χορτιάτη

Είδη πρώτης ανάγκης για τους εθελοντές της «Αντηρίδας» προσέφερε ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη παρακινώντας και άλλους δήμους να πράξουν το ίδιο.

Ένα φορτηγό γεμάτο αγάπη, φορτωμένο με πάνω από πεντακόσιες κούτες και πακέτα με ρούχα, υποδήματα και είδη υγιεινής και πρώτης ανάγκης ήταν η προσφορά του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη προς τους εθελοντές του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου προκειμένου να διατεθούν για τις ανάγκες τους.

Η ποσότητα του υλικού που συγκεντρώθηκε κατόπιν συνεννόησης με τους εκπροσώπους της «Αντηρίδας» ήταν πράγματι εντυπωσιακή: εκατοντάδες πακέτα αντισηπτικά, πάνες για ενήλικες, μωρομάντηλα,περισσότερα από 350 ζευγάρια παπούτσια και παντόφλες ενηλίκων, πυτζάμες, νυχτικές και εσώρουχα. Το ανθρωπιστικό υλικό παρέδωσε στους εκπροσώπους της «Αντηρίδας» και του νοσοκομείου ο ίδιος ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο  Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας, Ελένη Γιαννούδη. Παρόντες στη διάρκεια μιας σεμνής τελετής ήταν η πρόεδρος του «συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Η Αντηρίδα» ιατρός Γεωργία Δερετζή και η αντιπρόεδρος του, Ζωή Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του νοσοκομείου Μιχάλης Καραβιώτης, ο γενικός του διευθυντής Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης, αλλά και εθελοντές από την «Αντηρίδα» και από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, γεμάτες συγκίνηση ήταν οι δηλώσεις του προέδρου του νοσοκομείου και των εκπροσώπων του συλλόγου που ευχαρίστησαν δημοσίως τον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και τον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη για την γεμάτη αγάπη προσφορά τους. «Είναι μια βοήθεια πολύ σημαντική ειδικά τώρα που το νοσοκομείο μας δέχεται πλέον και επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού και οι ανάγκες μας για υγειονομικό υλικό έχουν αυξηθεί. Ήσουν πάντοτε δίπλα μας αγαπητέ μου δήμαρχε και σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας» σημείωσε ο κ. Καραβιώτης. «Ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας κάθε φορά που το ζητάμε, μακάρι το παράδειγμα του να ακολουθήσουν και άλλοι δήμοι» ευχήθηκε η πρόεδρος της «Αντηρίδας», Γεωργία Δερετζή.

Για τη μεγάλη προσφορά των εθελοντών και του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Δημόσια Υγεία έκανε λόγο ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. «Αξίζει ένα μεγάλο εύγε στην προσπάθεια της «Αντηρίδας» και στους εθελοντές της με τους όποιους έχουμε τη χαρά να συνεργαζόμαστε και να συνδράμουν πολύ συχνά στις εκδηλώσεις μας. Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την προσπάθεια τους, να στηρίζουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες γιατί πιάνουν τόπο, γιατί ξεκινούν από τον άνθρωπο και καταλήγουν στον άνθρωπο» δήλωσε από τη μεριά του ο κ. Καϊτεζίδης, ενώ σημείωσε ότι «το νοσοκομείο «Γ. Παπαγεωργίου» είναι γνωστό πανελλήνια για το υψηλό επίπεδο ιατρικής φροντίδας και νοσηλείας, είναι στις καρδιές όλων των ελλήνων σαν ένα νοσοκομείο-πρότυπο».