Skip to main content

Δωρεά αντισηπτικών από τη Smile Cosmetics στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Η εταιρεία προσέφερε μια παλέτα με ποσότητες των αντιβακτηριακών gel σε συσκευασίες των 500 ml για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες.

Με δωρεά 840 αντισηπτικών αλκοολούχων διαλυμάτων η εταιρεία Smile Cosmetics-Βοσμάνδρος Δημήτριος ΑΕ υποστηρίζει τη λειτουργία του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας Covid-19.

Η σύγχρονη ευρωπαϊκή μονάδα παραγωγής καλλυντικών προϊόντων, με καινούριες εγκαταστάσεις και σύγχρονο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, προσέφερε πριν από λίγες μέρες μια παλέτα με ποσότητες των αντιβακτηριακών gel σε συσκευασίες των 500 ml για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες.

Η διοίκηση του νοσοκομείου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία, καθώς με την δωρεά της εκφράζει έμπρακτα την συμπαράστασή της στον αγώνα που δίνει καθημερινά το προσωπικό όλων των ειδικοτήτων.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου Μιχαήλ Καραβιώτης δήλωσε: “Ευχαριστούμε θερμά την Smile Cosmetics-Βοσμανδρος Δημήτριος ΑΕ για τη δωρεά. Σε αυτή τη δύσκολη χρονικά στιγμή, ευρισκόμενη στο πλευρό του νοσοκομείου, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας”.

Τις τελευταίες μέρες, μεγαλώνει καθημερινά ο κατάλογος των επιχειρήσεων που με έμπρακτη αλληλεγγύη προχωρούν σε δωρεές προς το νοσοκομείο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στο βαθμό που η καθεμία μπορεί, προσφέρουν κυρίως σε είδη ατομικής προστασίας και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αποδεικνύοντας ότι η ανθρωπιστική συμβολή στην αντιμετώπιση της κρίσης του Covid-19 είναι πολύτιμη.