Skip to main content

Δωρεά Χαλιαμπάλια στο κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου Θεσσαλονίκης

Το Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «Πορτοκαλιάν» του δήμου λειτουργεί ως φροντιστήριο για μαθητές οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα

Η εταιρεία «Χρωμοδομή» του Σάββα Χαλιαμπάλια πραγματοποίησε δωρεά στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «Πορτοκαλιάν» του δήμου Θεσσαλονίκης που λειτουργεί ως φροντιστήριο για μαθητές οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ανταποκρίθηκε άμεσα στο σχετικό κάλεσμα του αρμόδιου αντιδημάρχου Χάρη Αηδονόπουλου προσφέροντας συνολικά 137 λίτρα χρωμάτων για τις εργασίες βαφής του εσωτερικού χώρου οικήματος όπου στεγάζεται η συγκεκριμένη δομή, λειτουργώντας ως κοινωνικό φροντιστήριο, επί της οδού Σπάρτης.

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της εταιρείας μας, ανταποκριθήκαμε προσφέροντας αυτά τα χρώματα στο Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο ενώ σκοπεύουμε να υποστηρίξουμε άλλες τέσσερις δομές του δήμου Θεσσαλονίκης και δύο δομές από άλλους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης» δήλωσε ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος και βουλευτής Θεσσαλονίκης Σάββας Χαλιαμπάλιας.

Από την πλευρά της, η υπεύθυνη Μάρκετινγκ της εταιρείας «Χρωμοδομή» Ελευθερία Χαλιαμπάλια επισήμανε ότι «στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια του κοινωνικού φροντιστηρίου που παρέχει δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία στους μαθητές, κάνοντας το περιβάλλον τους καλύτερο με τα χρώματα. Τους ευχόμαστε να έχουν καλή σταδιοδρομία».

Το οίκημα που στεγάζει το Κοινωνικό Πνευματικό Κέντρο «Πορτοκαλιάν» αποτελεί κληροδότημα που πέρασε στην κυριότητα του δήμου Θεσσαλονίκης. Λειτουργεί τα τελευταία 12 χρόνια. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της δομής Δ. Ευαγγέλου το κοινωνικό φροντιστήριο φιλοξενεί συνολικά 160 μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου ενώ διδάσκουν σ’ αυτό συνολικά 60 εκπαιδευτικοί - εθελοντές, τις καθημερινές και τα Σάββατα. Η επιλογή των μαθητών γίνεται με οικονομικά κριτήρια.