Τρίτη 7 Ιουλίου 2020
x

ΔΩΡΕΑ DRONE ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 2018 στα γραφεία της Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από επιτροπή του Σωματείου

Δωρεά ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους drone στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης.  

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 2018 στα γραφεία της Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από επιτροπή του Σωματείου απαρτιζόμενη από τον πρόεδρο, Κεσίδη Σάββα, τον αντιπρόεδρο, Καλαμπάκα Ευλάμπιο, και τον γενικό γραμματέα, Μπαλαμπανίδη Νικόλαο, ενώπιον του Αρχιπύραρχου κύριου Παχίδη Κωνσταντίνου.

Στόχος της δωρεάς είναι να στηρίξει το Σωματείο έμπρακτα το Πυροσβεστικό Σώμα, προσθέτοντας ακόμη ένα χρήσιμο εργαλείο στην εργαλειοθήκη του και να κάνει το έργο των πυροσβεστών αποτελεσματικότερο.

Το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης, όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωσή του, «είναι ενεργό κύτταρο της κοινωνίας μας και ενδιαφέρεται για όλα τα ζητήματα που την αφορούν και κυρίως γι’ αυτά που σχετίζονται με την ανθρώπινη ζωή και αξία.

» Το ενδιαφέρον του Σωματείου Κρεοπωλών δεν είναι κάτι θεωρητικό και άυλο, μετουσιώνεται διαρκώς σε ουσιαστικές δράσεις.

» Έτσι και αυτή την φορά το Σωματείο δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, εκεί που η Πολιτεία αδιαφορεί και υποβαθμίζει το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, έρχεται το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσ/νίκης να βάλει ένα λιθαράκι και να γεμίσει με τη συνεισφορά του ένα μικρό κενό που μπορεί να είναι σωτήριο».


A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ