Skip to main content

Δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Η προσφορά ιατροτεχνολογικού μηχανήματος, αξίας 7.500 ευρώ, τοποθετήθηκε σε Κλινική του Παπαγεωργίου όπου νοσηλεύονται ασθενείς με Covid-19.

Στη δωρεά ενός αναπνευστήρα τύπου Vitae 40 Emergency στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου προχώρησε η εταιρεία Γ. ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Β.Ε.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των συστημάτων παροχής ιατρικών και ειδικών αερίων από το 1968.

Η προσφορά του ιατροτεχνολογικού μηχανήματος, αξίας 7.500 ευρώ, τοποθετήθηκε σε Κλινική του Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύονται ασθενείς με Covid-19.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία, που κατέχει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών που χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα και προσαρμογή στην εκάστοτε ανάγκη, στάθηκε πολύτιμος σύμμαχος στις προσπάθειες του Νοσηλευτικού Ιδρύματος για την αντιμετώπιση της κρίσης που προκάλεσε ο ιός SARS-CoV-2.

«Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου ευχαριστεί θερμά για τη δωρεά, που αποδεικνύει την κοινωνική αλληλεγγύη που χαρακτηρίζει την εταιρεία», καταλήγει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.