Skip to main content

Δωρεά κοινωνικού επάθλου της Τιτάν στο θεραπευτήριο «Άγ. Παντελεήμων»

Η Α.Ε. Τσιμέντα ΤΙΤΑΝ τιμά τους εργαζόμενους του Αγίου Παντελεήμονα για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν για τους περιθαλπόμενους.

Στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης "Άγιος Παντελεήμων", που αποτελεί το μεγαλύτερο παράρτημα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αποφάσισε ομόφωνα η Ομάδα Κοινωνικού Έργου του εργοστασίου «Α.Ε. Τσιμέντα ΤΙΤΑΝ» να δωρίσει σχετικό έπαθλο που έχει θεσπίσει η εταιρεία για τις επιδόσεις των εργαζόμενων στην ασφαλή εργασία.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, η ιστορική και διεθνούς εμβέλειας βιομηχανία «Α.Ε. Τσιμέντα ΤΙΤΑΝ» τιμά τους εργαζόμενους του Αγίου Παντελεήμονα για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν για τους περιθαλπόμενους, με ασφαλή εργασία, υπό την καθοδήγηση της Διοίκησης και με την υποστήριξη του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και της Υφυπουργού κας. Δόμνα Μιχαηλίδου, εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας της Covid-19.

H πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κα. Βίκη Νάκου, εξέφρασε τη συγκίνησή της, καθώς και του συνόλου του προσωπικού του Κέντρου για αυτήν την απόφαση της Ομάδας Κοινωνικού Έργου της «Α.Ε. Τσιμέντα ΤΙΤΑΝ», που αποτελεί μια ηθική ανταμοιβή όλων των εργαζόμενων.