Skip to main content

Δωρεά μυελού των οστών εν μέσω κορωνοϊού - Το «ευχαριστώ» του Τσιόδρα

Δύο άντρες, ένας από τη Βόρεια Ελλάδα και ένας από την Κρήτη, δώρισαν μυελό των οστών, χαρίζοντας ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στη δωρεά μυελού των οστών εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Κατά την καθιερωμένη ενημέρωση, ευχαρίστησε προσωπικά δύο άτομα, τον Σάββα από την Βόρεια Ελλάδα και τον Ανδρέα από την Κρήτη, οι οποίοι, όπως ανέφερε, δώρισαν μυελό των οστών, χαρίζοντας ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Οι δύο άνδρες προέβησαν σε αυτή την ενέργεια παρακινημένοι από τη δικιά τους αγάπη για τον άνθρωπο και όχι από τα λόγια του ίδιου, όπως σημείωσε. «Ξεπερνώντας τους φόνους αυτών των ημερών, με εξαιρετικό συντονισμό από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων. Αυτή η δωρεά αποδίδεται στην δική τους ευαισθησία που υπερνίκησε το φόβο των ημερών», τόνισε.

Μάλιστα, η δωρεά του ενός προορίζεται για παιδάκι στην Τουρκία, όπως είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείο Υγείας, κάνοντας λόγο αλληλεγγύη των λαών μπροστά στον κοινό εχθρό.