Skip to main content

Δωρεά μόνιτορ από την Tuv Hellas στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Η εταιρεία TÜV HELLAS Α.Ε. δώρισε πρόσφατα μία συσκευή παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών στο γενικό νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Μία συσκευή παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών προσέφερε στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου η εταιρεία TÜV HELLAS Α.Ε. Ο φορέας επιθεώρησης, πιστοποίησης και εκπαίδευσης, μέλος του γερμανικού οργανισμού TÜV NORD GROUP στηρίζει έμπρακτα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γ.Ν. Παπαγεωργίου, τις προσπάθειες του νοσοκομείου για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, δίνοντας παράδειγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης.

H συσκευή παρακολούθησης που δώρισε πρόσφατα η εταιρεία αποτελεί βασικό εργαλείο για τη μέτρηση και την απεικόνιση της βιοφυσικής κατάστασης των ασθενών. Το monitor χρησιμοποιείται ήδη στην περίθαλψη ασθενών με SARS-CoV-2 στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου, κος Μιχάλης Καραβιώτης ευχαριστεί την TÜV HELLAS Α.Ε. για την προσφορά της, υπογραμμίζοντας: «Παρόμοιες ενέργειες μας δίνουν κουράγιο, καθώς νιώθουμε πως στον αγώνα που καθημερινά δίνουμε απέναντι στην πανδημία της νόσου του κορονοϊού δεν είμαστε μόνοι».