Skip to main content

Δωρεά οικολογικού οχήματος στον δήμο

Ένα «πράσινο» αυτοκίνητο Fiat Panda παρέδωσε η εκπρόσωπος της εταιρείας Fiat Group Automobiles Hellas, στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Ένα «πράσινο» αυτοκίνητο Fiat Panda το οποίο θα εξυπηρετεί με οικολογικό και οικονομικό τρόπο τις ανάγκες μετακίνησης της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου, καθώς και του δημάρχου, παρέδωσε η εκπρόσωπος της εταιρείας Fiat Group Automobiles Hellas, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας κ. Κορίνα Πατέλη, στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.  

Το συγκεκριμένο όχημα κινείται με κινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνη-φυσικό αέριο, καύσιμο φιλικό προς το περιβάλλον) και στόχος των δωρητών και του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι μέσω της συγκεκριμένης δωρεάς να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες για τα οφέλη της χρήσης εναλλακτικών καυσίμων στην αυτοκίνηση.

Στην ανάγκη και στο μήνυμα της οικολογικής μετακίνησης, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, σημειώνοντας τις διαρκείς προσπάθειες και πρωτοβουλίες του Δήμου για την προστασία του περιβάλλοντος και πρόσθεσε: «Μας ενδιέφερε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου να έχει οικολογικά χαρακτηριστικά και, όσο γίνεται, να περιορίζεται η συμβολή του στην εκπομπή αέριων ρύπων στην ατμόσφαιρα της πόλης μας. Η Fiat Group Automobiles Hellas μας έδωσε αυτή τη δυνατότητα με την ευγενική δωρεά της. Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία και τα στελέχη της για τη δωρεά, συμβάλλοντας έτσι, στο βαθμό που τους αναλογεί, στην εφαρμογή της περιβαλλοντικής πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης».

Την ικανοποίησή της για τη συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης καθώς και οι δύο κοινωνικοί εταίροι μοιράζονται τη κουλτούρα της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας, εξέφρασε η εκπρόσωπος της δωρήτριας εταιρίας κ. Κορίνα Πατέλη σημειώνοντας: «Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη, που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία συνεργασίας, ώστε και εμείς να συμβάλλουμε με τη σειρά μας στη διάδοση του μηνύματος της οικολογικής μετακίνησης. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που με αυτή τη δωρεά ανοίγει ένας δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας με άξονα τη βιώσιμη αυτοκίνηση, γεγονός που αποτελεί προτεραιότητα της Fiat Group Automobiles Hellas. Ελπίζουμε μελλοντικά να δοθούν παρόμοιες ευκαιρίες για να στηρίξουμε ξανά το έργο του Δήμου και να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης σε θέματα οικολογικής μετακίνησης».